LeakShooter LKS1000 perslucht lekdetectie

34.0067.00

Verhuur Leakshooter LKS 1000. Persluchtlekken opsporen wordt zichtbaar gemaakt

De ultrasone perslucht / gaslekdetector, “LEAKSHOOTER” LKS 1000 is de eerste ultrasone lucht lekdetector met ingebouwde camera, die lekken in perslucht, zuurstof, stikstof, stoom … kan detecteren
Tevens kan u met het toestel ook Elektrische deelontladingen, corona effecten, elektrische tracing / vacuüm systemen lekken / Seal integriteit, beproeving van de luchtdichtheid (met optionele ultrasone zender) detecteren.

De LKS 1000 ultrasone persluchtlucht lekdetector met Camera wordt gebruikt voor vele algemene toepassingen binnen alle industriële installaties.

SKU: N/A Categories: , ,
Clear

Product description

Perslucht produceren is energieverslindend en algemeen toegepast :
Perslucht valt eenvoudig te produceren. De productie levert geen verontreiniging of afval op. Voor perslucht worden robuuste onderdelen gebruikt die weinig kosten. De perslucht valt eenvoudig te transporteren met goedkope leidingen. Er is geen risico bij onverwachte lekken.

Deze sterke punten verklaren waarom perslucht de vierde meest gebruikte energievorm is in de industrie na elektriciteit, aardgas en water. Perslucht vertegenwoordigt bijvoorbeeld gemiddeld 13% van het industriële elektriciteitsverbruik in Frankrijk. Nochtans zijn er ook nadelen. Lucht is in natuurlijke toestand niet samengedrukt. Er is bijgevolg extra energie nodig om de lucht kunstmatig samen te persen. Deze operatie vraagt buitensporig veel energie omdat het rendement ervan matig is. Een optimalisatie van de productie en van de distributie van de perslucht dringt zich dan ook op.

Het opsporen en verwijderen van lekken levert daarvoor op korte termijn het hoogste rendement op.

De LeakShooter LKS1000 is de eerste camera voor het detecteren, meten en fotograferen van perslucht en vacuüm lekken. De Leakshooter LKS1000 heeft de dubbele eigenschap van ultrasone lekdetectie en een visueel beeld. Dit geeft de operator voor het eerst de mogelijkheid om de precieze locatie van een luchtlek of vacuümlek te zien op een groot LCD scherm. Als men een lek nadert verschijnt er een dynamisch doel op het scherm dat verandert van formaat en wijzigt van de kleur geel naar rood volgens de ernst van het probleem. Onderaan het scherm wordt de continue meting van dB RMS en MAX weergegeven in een kleuren staafdiagram.

Als het lek gevonden is, kan men met de LKS1000 een foto nemen van de precieze locatie. De Leakshooter LKS100 kan tot 1000 foto’s opslaan in JPEGformaat, voorzien van datum, tijd, dB level en deze kunnen manueel genummerd worden. De Foto’s kunnen gedownload worden naar PC met de LeakViewer software.

Tijdens het gebruik van de camera is het ook mogelijk om zelf naar het lek te luisteren met de hoofdtelefoon. De operator is dan voor het eerst in de mogelijkheid om zowel het lek te horen als te zien wat hij hoort. De LeakShooter LKS1000 kan een lek detecteren van 0,1mm met 3 bar druk anop 20 meter. De versterking van de lekdetector kan ingesteld worden van 50 db tot 110 db voor gebruik in iedere omgeving.

PERSLUCHT:
Perslucht is een dure energie. 20% tot 40% gaat verloren in lekken. Het oplossen van lekken in persluchtsystemen om electrische energie te besparen is een zeer goede beslissing. Het herstellen van de lekken is over het algemeen slechts een kleine kost. Dit kan meestal opgelost worden door het aanspannen van een koppeling, vervangen van een rubber dichting, vervangen van een klep,…

De LeakShooter LKS1000 is een revolutie in het detecteren van perslucht en vacuüm lekken. Het is niet meer nodig om uren rond te lopen met een koptelefoon op zoek naar luidruchtige lekken. Met de LeakShooter LKS1000 werkt u zoals met een infrarood camera. U scant uw persluchtsysteem met de Leakshooter camera. Als men een lek nadert verschijnt er een dynamisch doel op het scherm dat verandert van formaat en wijzigt van de kleur geel naar rood naargelang u dichter bij het lek komt.

Als het lek gevonden is, een X in een rood vierkant duid het lek aan. U kan dan een foto maken van het lek en opslaan in het toestel als een JPEG bestand. De Foto’s kunnen dan verzonden worden naar PC met de LeakViewer software. De LeakViewer software wordt gratis bij het toestel geleverd.

Specificaties

Op dit moment zijn er geen specificaties voor dit product aanwezig.

Verhuur prijzen

De huurpijs voor het product per dag en evt per week

Data sheet

Op dit moment is er geen datasheet voor dit product aanwezig.

Handleiding

Op dit moment is er geen handleiding voor dit product aanwezig.

LeakShooter LKS1000 perslucht lekdetectie

Huren / /

We do not collect any data for marketing purposes